Medlemsavgifter 2019

För att bli medlem i ESDK Nautic betalar du en årlig medlemsavgift enligt nedan.

Senior (från det året man fyller 19): 600 kr inkl. tidningen Sportdykaren och försäkring
+ 200 kr för luftfyllning under kalenderåret (*ADT).
Junior (upp t.o.m det året man fyller 18): 250 kr inkl. tidningen Sportdykaren och försäkring.
Familj: 1300 kr per hushåll, d.v.s. samma adress (2 seniorer + juniorer)
+ 200 kr för luftfyllning under kalenderåret (ADT).
Sponsor/Stödjande: 250 kr. Stödjande, ej försäkrad, medlem med tillgång
endast till klubbinformation, möten och allmänna
aktiviteter.
Gäst senior (från det året man fyller 19): 250 kr. Kräver anslutning till SSDF via annan förening.
Enbart luftfyllning: 700 kr för luftfyllning för en person/annan förening, under hela året, som ej är medlem per kalenderår.

I medlemsavgiften ingår även tillgång till Munktellbadet under våra träningstider, samt vår klubbtidning Plasklappen.

Medlemsavgiften betalas in till klubbens PlusGiro 99503-5 eller med Swish till 123 1375344.

Om det ej går att ange alla uppgifter i Swish eller PlusGiro så går det bra att enbart skriva sitt namn (för och efternamn). Sen via mail kompleterar man med resterande uppgifter.

Vi vill att ni skriver

• Namn
  • Personnummer, 10 siffror.
  • Adress
  • Mail-adress.

Detta för att vi ska kunna registrera rätt medlemskap hos Sportdykarförbundet.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i Eskilstuna Sportdykarklubb Nautic, kommer vi att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att ESDK Nautic ska kunna administrera sin verksamhet. ESDK Nautic har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta klubben för att ansöka om medlemskap. Du når oss via våran email adress: This is a mailto link.

Genom att betala medlemsavgiften har jag godkänt ESDK Nautics integritetspolicy, som du kan läsa i sin helhet här

*ADT står för Apparatdykartillägg (luftpåfyllning). ADT är knuten till betalande person. Mao för personlig fyllning. ADT fyllning får ej användas för kommersiell fyllning, utan medgivet tillstånd av styrelsen. Tillståndet som ges gäller endast ett år i taget sen måste det sökas på nytt. Ansökan av tillstånd sker skriftligen till styrelsen på mailadress ovan. Efter ansökan kommer det att behandlas av styrelsen.

Uppdaterad: 17 DEC 2018 23:14

GILLA OSS PÅ FACEBOOK

HEMMAVINSTEN
Stöd Nautic och bli en vinnare!
Vi är med i Hemmavinsten

Anitas vinst på Hemmavinsten
Läs mer om Hemmavinsten

Vi samarbetar med Sörmlandsidrotten

Eskilstuna-el

Från vår klubbresa till Röda havet 2011.

Har du synpunkter på ESDK Nautics hemsida?

Kontakta webmaster

Postadress: