Munktellbadet

Munktellbadet är vårt badhus där vi huserar.
Våra träningstider är följande:
· Torsdagar 19:00 - 21:00
· Söndagar 18:00 - 21:00

Torsdagar
Torsdagar är till för fensimning, apnea och annan träning. Då har vi två 25 meters banor som vi får nyttja.

Söndagar
På söndagar har vi två bassänger: Aktivitet och Motion och Multi 2. Aktivitet och Motion är den lilla bassängen och är till för minidykarna i första hand, men även för fridykarna.
Tiden för denna bassäng är 18:00 - 19:00.

Aktivitet och Motion-bassängen är en del av stora bassängen. Där har vi tillgång till djupa delen.
Tiden vi har för denna bassäng är 18:00 - 21:00.
Fridykningen har bassängen 18:00 - 19:30.
Därefter tar UV-rugby över bassängen. En av banorna kommer att kunna användas för fensimning och annan träning som vi bedriver, i mån av plats.

All aktivitet som vi bedriver i badhuset måste vara ledarledd. Detta innebär att alla som utnyttjar tiden måste registrera sitt namn och födelsenummer hos utsedd ledare.

Inpassering till vår träning sker via föreningsingången som ligger på samma sida som huvudingången, fast i andra änden.

Ledarna ser till att elever/deltagare kan komma in.

Munktellbadet har restriktiva regler för var vi får ha badkläder respektive vanliga kläder m.m. Vill man sitta med vid kanten måste man vara ombytt. Annars måste man sitta på utsedd läktare. För mer information om trivselregler i Munktellbadet hänvisar vi till deras hemsida munktellbadet.se/trivselregler.

Uppdaterad: 2016-12-10 20:10
Skribent: Tomas Sköld

GILLA OSS PÅ FACEBOOK

HEMMAVINSTEN
Stöd Nautic och bli en vinnare!
Vi är med i Hemmavinsten
Läs mer om Hemmavinsten

Vi samarbetar med Sörmlandsidrotten

Eskilstuna-el

Från vår klubbresa till Röda havet 2011.

Har du synpunkter på ESDK Nautics hemsida?

Kontakta webmaster

Postadress: