Medlemsavgifter 2020

För att bli medlem i ESDK Nautic betalar du en årlig medlemsavgift enligt nedan. Ingen rabatt medges om man blir medlem senare på året.

Senior (från det året man fyller 19): 600 kr inkl. tidningen Sportdykaren och försäkring
Junior (upp t.o.m det året man fyller 18): 250 kr inkl. tidningen Sportdykaren och försäkring.
Familj: 1300 kr per hushåll. Ett hushåll räknas där alla är skrivna på samma adress samt att antal seniorer får max vara 2, men juniorer ingen begränsning.
Sponsor/Stödjande: 250 kr. Stödjande, ej försäkrad, medlem med tillgång
endast till klubbinformation, möten och allmänna
aktiviteter.
Dubbelansluten Senior (från det året man fyller 19): 250 kr. Som Dubbelansluten Senior är man fullt betalande medlem i annan SSDF ansluten klubb/förening.
Luftfyllning:

200 kr. Luftfyllning som sker i klubben får endast användas till dykning. Luftfyllning är personlig.

För luftfyllning krävs det medlemskap i ESDK Nautic.
Endast personer som har deltagit i ESDK Nautic luftfyllarkurs får hantera/använda kompressorn.

Vad får man som medlem?

• Bassängträningstider i snitt två gånger i veckan i Munktellbadet
  • Tillgång till klubbens utrustning
  • Hyra utrustning
  • Tillgång till luftfyllning
  • Tillgång till att fylla Nitrox och Syrgas
  • Deltaga i klubbens aktiviteter
  • Deltaga på läger
  • Vidareutbildning
  • Medlemskap i SSDF (gäller ej Sponsor/Stödjande samt Dubbelansluten (som redan är medlem via annan SSDF förening)
    • Försäkring
    • Dumpningsfond
    • Tidningen ”Sportdykaren”

Medlemsavgiften betalas in till klubbens PlusGiro 99503-5 eller med Swish till 123 1375344.

Om det ej går att ange alla uppgifter i Swish eller PlusGiro så går det bra att enbart skriva sitt namn (för och efternamn). Sen via mail kompleterar man med resterande uppgifter.

Vi vill att ni skriver

• Namn
  • Personnummer, 10 siffror.
  • Adress, postnr och ort
  • Mail-adress.

Detta för att vi ska kunna registrera rätt medlemskap hos Sportdykarförbundet.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i Eskilstuna Sportdykarklubb Nautic, kommer vi att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att ESDK Nautic ska kunna administrera sin verksamhet. ESDK Nautic har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt idrottens uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta klubben för att ansöka om medlemskap.  Du når oss via våran email adress: This is a mailto link.

Genom att betala medlemsavgiften har jag godkänt ESDK Nautics integritetspolicy, som du kan läsa i sin helhet här

Uppdaterad: 17 DEC 2018 23:14

GILLA OSS PÅ FACEBOOK

HEMMAVINSTEN
Stöd Nautic och bli en vinnare!
Vi är med i Hemmavinsten

Anitas vinst på Hemmavinsten
Läs mer om Hemmavinsten

Vi samarbetar med Sörmlandsidrotten

Eskilstuna-el

Från vår klubbresa till Röda havet 2011.

Har du synpunkter på ESDK Nautics hemsida?

Kontakta webmaster

Postadress: