Hoppa till sidans innehåll

Restriktioner till följd av Covid-19

08 NOV 2020 15:12
ESDK Nautic uppmanar alla att ta sitt ansvar nu när smittspridning ökar.
Nya restriktioner har kommit vilket innebär vi genomför träningar eller andra aktiviteter för barn och ungdomar födda 2005 och senare.
  • Skapad: 08 NOV 2020 15:12

Träningar för yngre barn och ungdomar kommer vi att hålla igång men tänk på att alla ska vara symptomfria och att ni inte samlas flera föräldrar, målsmän i väntan på barnens träning, ta en promenad eller gör något annat under tiden.
Tillåter vädret det så var gärna utomhus!

Vi som förening har vidtagit de åtgärder som smittskydd Sörmland, FHM och Riksidrottsförbundet förespråkar och vi vill påminna om vikten av att medlemmar är hemma vid symptom. För att undvika vidare smittspridning är det viktigt att alla medlemmar som är hemma med symptom också testar sig. Tid för provtagning sker via 1177.se/sormland. Det är viktigt att inväntar ett negativt provsvar innan man börjar vistas/umgås med andra personer. Från och med 30 september kan även barn över 6 år med symtom testa sig för covid-19.

Vi fortsätter följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring en god handhygien och vi håller avstånd i den mån det går i den verksamhet som kan bedrivas. Vid frågor konsulterar vi RF-SISU Sörmland för att få handledning och råd hur vi som förening ska förhålla oss.

Hälsningar Styrelsen

rubrik_sektioner.png

sportdykning.png


Fridykning.png


UV-rugby2.png


Fensimning.png


webb-bild-rfsisu.png


 Har du synpunkter på ESDK Nautics hemsida?

Kontakta webmaster

 

Postadress:
Eskilstuna SDK Nautic - Sportdykning
Munktellarenan, Verkstadsgatan 5
63361 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 0700662209
E-post: nautic@esdk-nautic.s...

Se all info