Hoppa till sidans innehåll

Fridykningsstart Juniorer

23 AUG 2020 22:54
Fridykningsstart för juniorer den 30 augusti
  • Uppdaterad: 23 AUG 2020 22:54

Fridykningen startar äntligen upp igen. Datumet för start är söndagen den 30 augusti. Som vanligt är tiden mellan 18:00 till 19:30. Starttiden är 18:00. Insläpp kommer att ske ca 15 – 30 min innan. Kod för att komma in kommer att meddelas via ESDK Facebook sida https://www.facebook.com/groups/esdknautic. En kod gäller i 30 min efter att den är satt.

Med tanke på den rådande situation som vi lever i gällande covid-19 har vi beslutat att vidta vissa åtgärder.

Utrustning – utlåning och rengöring
Vi vill begränsa utlåningen så mycket som möjligt och ber er därför att införskaffa egen utrustning så snart som möjligt.

Utrustning såsom snorkel och mask (cyklop) kommer att få kontakt med saliv och utandningsluft. Lånar man sådan utrustning utav ESDK Nautic ska dessa rengöras efter. Vi kommer att tillhandahålla två hinkar. Ena hinken kommer att ha såpvatten och den andra med vanligt vatten. Till hinken med såpvatten kommer det att finnas en skurborste. Efter användning av utrustning ska det rengöras, av personen som lånar utrustning, noga med skurborste i såpvatten och i minst 30 sek per utrustningsdel. Efter rengöring ska utrustningen noga sköljas av i vattenhinken.

Omklädningsrummen och andra utrymmen i badhuset
Omklädningsrummen vi använder är trånga och kan därför inte garantera att det finns tillräckligt med avstånd mellan båsen eller andra utrymmen, till och från bassängen. Därför ber vi er att visa största respekt för era medmänniskor.

I, och runt, bassängen kommer vi att arbeta för att det ska finnas tillräckligt med avstånd mellan varandra. Men det är lika viktigt att vi tillsammans arbetar för att hålla rätta avstånd.

Sjukdom
Om ni är förkylda, hostar, lätt febrig, etc., enligt FHM anvisningar, får man inte deltaga.

MVH

Fridykarinstruktörerna

Skribent: Patrick Lundkvist

rubrik_sektioner.png

sportdykning.png


Fridykning.png


UV-rugby2.png


Fensimning.png


webb-bild-rfsisu.png


 Har du synpunkter på ESDK Nautics hemsida?

Kontakta webmaster

 

Postadress:
Eskilstuna SDK Nautic - Sportdykning
Munktellarenan, Verkstadsgatan 5
63361 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 0700662209
E-post: nautic@esdk-nautic.s...

Se all info