Vid fredagens dragning av hemmavinsten var det en lottköpare till Nautic – Eskilstuna Sportdykarklubb som vann.

10 127 kr vann våran kassör Lena. Samt att Nautic – Eskilstuna Sportdykarklubb får 492 kr extra för att de sålt lotten. Förutom 180 kronor vi får varje månad tack vare de som stödjer Nautic – Eskilstuna Sportdykarklubb via att deltaga i hemmavinsten. Det visar också att oavsett antal lotter kan alla vara med och få chansen att vinna.

Vill Du också stödja oss och få chansen att vinna?
Mer info om Hemmavinsten ser du nedan.

Kort kan vi berätta att detta är ett lokalt prenumerationslotteri som slår alla andra lotterier på alla områden. Om du besöker www.hemmavinsten.se så förstår du snabbt idén. Eskilstunas hemsida öppnar någon gång i november. Men du kan gå in och titta på Jönköpings om du vill. Varje prenumeration kostar 100 kr/månaden och föreningen får mellan 36-41 kr per lott och månad. 41 kr läggs i en pott och sen lottas det ut 2 högvinster i månaden till bland deltagarna. Dessutom blir det extravinster såklart. Chansen att vinna stort har aldrig varit större. För varje lott som föreningen säljer är även en lott i det som kallas klubbvinsten. Där finns det bonuspengar för föreningen att hämta. Säljer vi en högvinst får vi bonusen. Smart eller hur?

Vill Du köpa en lott och stödja Nautic – Eskilstuna Sportdykarklubb?
Gå in via denna länk: https://www.hemmavinsten.se/eskilstuna/bestall-lotter/

TACK FÖR ATT DU STÖDJER Nautic – Eskilstuna Sportdykarklubb!

PS! Visste du att om föreningens medlemmar tillsammans köper 100 lotter ger det föreningen 50 000kr per år från Hemmavinsten? DS!